Ο Παναγιώτης Κοϊτσάνος στον Κένταυρο Λιβαδειάς!

Μια ακόμα σπουδαία μεταγραφική κίνηση από τον Κένταυρο Λιβαδειάς, που μετά τους Δημητριάδη, Ματζιώρη και Θεοφανόπουλο, απέκτησε και τον Παναγιώτη Κοϊτσάνο, ο οποίος επιστρέφει στη Λιβαδειά μετά από παρουσία ετών σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών!

Ο Κένταυρος, με την απόκτηση και του Κοϊτσάνου, δείχνει πως έχει ξεκάθαρα πρωταγωνιστικές βλέψεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έχοντας ένα ρόστερ που μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο 20χρονος Παναγιώτης Κοϊτσάνος (γεννημένος στις 30/3/2002, με ύψος 1,92 μ.) που αγωνίζεται ως τριάρι, επιστρέφει μετά από λίγα χρόνια και πάλι στο…σπίτι του, καθώς τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα είχε κάνει στην Α.Ε. Λιβαδειάς, όπου είχε γίνει ο νεαρότερος αθλητής στην Α2 με συμμετοχή στο πρωτάθλημα, σε ηλικία 13 τότε, στον αγώνα της Α.Ε. Λιβαδειάς με το Ψυχικό!

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στα τμήματα παίδων και εφήβων του Ολυμπιακού, αλλά και σε ομάδες σε Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η ανακοίνωση του Κένταυρου Λιβαδειάς για την απόκτηση Κοϊτσάνου:

”Ένας ακόμη Λειβαδίτης που γυρίζει σπίτι του. Ένα αθλητικό παιδί που θα μας βοηθήσει με την ενέργεια και το σουτ του στις θέσεις 2-3. Έκανε Τα πρώτα βήματα στις ακαδημίες της ΑΕΛ Λιβαδειάς, μετά Ολυμπιακό Πειραιώς (παίδων -εφήβων), Ιωνικό Νίκαιας (εφήβων), Πανελευσινιακό (Β Εθνική) , Ίκαροι Τρικάλων(Β Εθνική ), Αγριά Βόλου (Γ Εθνική).

Ο Κοϊτσάνος Παναγιώτης δήλωσε σχετικά : Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάω πίσω στην πόλη που μεγάλωσα . Ήδη η οικογένεια του Κένταυρου με έχει αγκαλιάσει και διαπιστώνω από κοντά την πολύχρονη προσπάθεια της διοίκησης ειδικά στην ανάπτυξη των ακαδημιών. Εύχομαι υγεία σε όλους και μια όμορφη αγωνιστική χρονιά”.

stereabasket.gr

Σχετικά